home about-us contact eshop news service
+386 2 25-117-70
+386 70 257-124
+386 2 25-100-75
info@fbs.si
Trgovina in servis, Gosposvetska cesta 86, 2000 Maribor
Xerox ConnectKey®
September 5, 2019

Tehnologija Xerox® ConnectKey® spreminja tiskalnike v sodelavce.

Tehnologija Xerox® ConnectKey®, prisotna na celotni seriji naprav Xerox® Altalink® in Versalink®, večnamenske naprave in tiskalnike Xerox® spremeni v prave pisarniške sodelavce. S pomočjo funkcionalnosti tehnologije ConnectKey® je omogočeno lažje upravljanje z napravo, izboljša se produktivnost ter poenostavi delovne procese.

Tablični vmesnik

Upravljanje z napravo je izjemno enostavno – veliki, na več dotikov občutljivi zasloni z velikimi ikonami ter jasnim prikazom omogočajo uporabnikom, navajenim na sodobne pametne telefone in tablične računalnike enostavno uporabo naprave. Prikaz ikon in nastavitev naprave se lahko prilagaja glede na zahteve podjetja ali pa na funkcije, ki so uporabniku dovoljene preko nadzornih sistemov.

Pripravljen na oblak in mobilno delo

S pomočjo tehnologije ConnectKey® se mobilne naprave uporabnikov popolnoma vpnejo v delovne procese podjetja. Tehnologija omogoča tiskanje, skeniranje, distribucijo in celo prevajanje dokumentov, preprosto z dotikom zaslona.
Naprave se lahko preko tehnologije ConnectKey® povežejo z oblačnimi storitvami podjetja, kot so DropBox, Google Drive, OneDrive, ter tako še dodatno poenostavijo delo z dokumenti v podjetju.

Varnost

Varnost vsem podjetjem predstavlja vse večji izziv, zato tehnologija ConnectKey® zagotavlja vrhunsko varnost njihovih večnamenskih naprav. Od sistemov za preprečevanje vdorov, zaščite programske opreme naprave, možnosti omejevanja dostopov, tehnologija ConnectKey® onemogoča zlonamerno uporabo naprave.

Partnerji Xerox®, kot sta Cisco in McAfee, večnamenskim napravam zagotavljajo varnost ter popolno vpetost v varnostno politiko podjetja.
Tehnologija McAfee Whitelisting preprečuje poganjanje zlonamerne kode, integracija s Cisco Identity Services Engine (ISE) pa administratorjem v podjetjih olajša nastavitev varnostne sheme v podjetju.
Dokumenti podjetja so varovani preko kontrole dostopov do večnamenske naprave ter omejevanja pravic uporabnikov.
Uporabniki dokumentov ne morejo sprostiti brez pravih poverilnic. Podatki na napravi so zaščiteni z najvišjo stopnjo šifriranja.

Uporabniku prijazne aplikacije

Zahteve podjetij se ves čas spreminjajo, zato je na večnamenskih napravah s tehnologijo ConnectKey® na voljo trgovina Xerox® App Gallery, preko katere so uporabnikom na voljo različne aplikacije, ki poenostavijo in optimizirajo delo z napravo. Od aplikacij za avtomatizirano optično branje, samodejno pretvorbo papirnatih dokumentov v različne oblike do samodejnega prevajanja papirnatih dokumentov, uporabniki bodo gotovo našli aplikacijo, ki jim bo olajšala delo.

partners
partners
partners
partners
partners
partners
partners