home about-us contact eshop news service
+386 2 25-117-70
+386 70 257-124
+386 2 25-100-75
info@fbs.si
Trgovina in servis, Gosposvetska cesta 86, 2000 Maribor
Optimalna Servisna Rešitev za Vaše Naprave
Smo uradni priznani prodajni in servisni partner vrhunske znamke Xerox.
FBS: Vaš zaveznik za vrhunski servis in vzdrževanje birotehnične opreme.

Tehnološke naprave so neločljiv del našega vsakdanjika, a hkrati je malo stvari bolj frustrirajočih kot nedelujoča oprema v ključnih trenutkih. Težave z opremo lahko namreč povzročijo nepotrebne prekinitve dela in s tem izgubo produktivnosti ter dobička. Redno vzdrževanje in servisiranje opreme je ključ do zanesljivosti in dolge življenjske dobe vaše tehnologije. Najem multifunkcijskih naprav omogoča podjetjem fleksibilnost in zmanjšanje stroškov, saj združujejo funkcije tiskanja, skeniranja in kopiranja v eni napravi.

Kaj nudimo na FBS d.o.o.?

Naslednjič, ko boste imeli težave z birotehnično opremo, se obrnite na nas. Naša ekipa tehničnih strokovnjakov je specializirana za vzdrževanje in popravilo različnih vrst birotehnične opreme, vključno z Xerox tiskalniki. Ponujamo celovite rešitve za vse vaše potrebe po servisu in vzdrževanju.

Tiskalniki in fotokopirni stroji: Storitve obsegajo vse od temeljitega čiščenja in vzdrževanja do naprednega popravila delov in zamenjave tonerjev. Skrbimo tudi za posodobitev naprav z najnovejšimi gonilniki in programsko opremo za optimalno delovanje.

Računalniki: Naši IT strokovnjaki zagotavljajo, da so vaši računalniki vedno v najboljšem možnem stanju. Ponujamo storitve, kot so čiščenje in vzdrževanje strojne opreme, namestitev in posodobitev programske opreme, odprava težav z omrežjem in varnostne rešitve.

Zakaj izbrati FBS, uradni Xerox partner?

Strokovnost in tehnična znanja: Naša ekipa sestoji iz usposobljenih in izkušenih strokovnjakov, ki imajo globoko znanje o birotehnični opremi, vključno z Xerox tiskalniki. Naši strokovnjaki so opremljeni z najsodobnejšimi tehničnimi veščinami, ki so potrebne za vrhunsko servisiranje in vzdrževanje vaše opreme.

Izjemna storitev za stranke: Verjamemo, da je odlična storitev ključ do zadovoljstva naših strank. Naša ekipa je vedno na voljo za podporo in pomoč, ne glede na to, ali gre za rutinsko vzdrževanje ali nujne popravke.

Prilagodljivost: Razumemo, da ima vsaka organizacija svoje edinstvene potrebe. Zato prilagajamo naše storitve, da najbolje ustrezajo vašim zahtevam. Naša ekipa je pripravljena delovati tako na kraju samem kot na daljavo, odvisno od vaših potreb.

Konkurenčne cene: Zagotavljamo visokokakovostne storitve po konkurenčnih cenah, kar pomeni, da dobite največ za svoj denar.

Hitro in učinkovito delo: Zavedamo se, kako pomembno je, da vaša birotehnična oprema deluje brezhibno. Zato se zavezujemo, da bomo vse popravke ali vzdrževalna dela izvedli v najkrajšem možnem času, pri tem pa ohranili najvišje standarde kakovosti.

Zavezanost k trajnosti: V našem podjetju se zavzemamo za okoljsko odgovornost. Uporabljamo okolju prijazne metode in materiale pri servisiranju in vzdrževanju vaše opreme.

Z izbiro FBS.si za vaše servisne in vzdrževalne potrebe boste pridobili partnerja, ki zagotavlja visokokakovostno storitev, profesionalnost in mir, ki ga prinaša zavedanje, da je vaša birotehnična oprema, vključno z Xerox tiskalniki, v najboljših rokah.

 • Storitve
  • Servis in prodaja birotehnične opreme
  • Dostava potrošnega materiala
  • Svetovanje pri nakupu birotehnične opreme
  • Fotokopiranje
  Servis

  Zraven prodaje birotehničnih naprav imamo tudi dobro organizirano servisno službo, ki oskrbuje in vzdržuje preko 1000 kopirnih enot. Smo prodajni in servisni partner znamke Xerox.

  Strokovnost

  Naši servisni tehniki se ob pomoči zastopnikov sprotno strokovno izobražujejo, ker želimo svojim strankam zagotoviti nemoteno uporabo najsodobnejših tehnologij.

 • partners
  partners
  partners
  partners
  partners
  partners
  partners