home about-us contact eshop news service
+386 2 25-117-70
+386 70 257-124
+386 2 25-100-75
info@fbs.si
Trgovina in servis, Gosposvetska cesta 86, 2000 Maribor
Spoznajte Nas: Vaš Zanesljiv Partner v Svetu Xerox Tehnologije
V FBS.si smo ponosni na našo strast do Xerox tehnologij, naše tehnične strokovnosti in neprekosljivo zavezanost k zagotavljanju vrhunskega servisa in podpore našim strankam.
FBS D.O.O. je danes eno izmed prepoznavnejših podjetij na področju biro tehnične rešitve v Sloveniji.

Dobrodošli pri našem podjetju, kjer se tradicija srečuje s tehnologijo. Smo družinsko podjetje, ki je že 30 let ključni igralec na trgu servisa in vzdrževanja birotehnične opreme. Naša dolgoletna prisotnost in uspeh na trgu sta neposredno povezana z našo strastjo do tega, kar počnemo, in našo neprekosljivo zavezo k strankam.

Podjetje s polnim nazivom FOTO BIRO SERVIS D.O.O. ORNIK PETER smo ustanovili leta 1992. Do konca leta 1994 smo povečali število sodelavcev iz dveh  na štiri. Na ta način smo predvsem pridobili izkušene sodelavce iz področja elektronike in fino mehanike.

V podjetju danes sodeluje šest sodelavcev s področij marketinga, elektronike, elektrotehnike in fino mehanike. Sinergija svežega znanja in izkušenj ter specializacija predmeta poslovanja so zagotovila, da našim poslovnim partnerjem nudimo resnično kvalitetno svetovanje in vzdrževanje biro tehnične opreme po vsej Sloveniji.

S pomočjo preverjenih zunanjih sodelavcev in dodatnih zaposlitev smo med redkimi v tej panogi uspeli zagotoviti neposredno prisotnost na področju celotne Slovenije, kar našim odjemalcem zagotavlja hitro odzivnost, bistveno višji nivo storitev (predvsem osebnega svetovanja prodaje, servisa) in posledično razvoj poglobljenih poslovnih odnosov.

Veselimo se sodelovanja z vami in vam zagotavljamo, da bomo nadaljevali z našo tradicijo kakovosti, integritete in inovacij, ki so nas vodile skozi preteklih 30 let. Dobrodošli v naši družini!

 • Storitve
  • Servis in prodaja birotehnične opreme
  • Dostava potrošnega materiala
  • Svetovanje pri nakupu birotehnične opreme
  • Fotokopiranje
  Servis

  Zraven prodaje birotehničnih naprav imamo tudi dobro organizirano servisno službo, ki oskrbuje in vzdržuje preko 1000 kopirnih enot. Smo prodajni in servisni partner znamke Xerox.

  Strokovnost

  Naši servisni tehniki se ob pomoči zastopnikov sprotno strokovno izobražujejo, ker želimo svojim strankam zagotoviti nemoteno uporabo najsodobnejših tehnologij.

 • partners
  partners
  partners
  partners
  partners
  partners
  partners